Klaudia z Płocka jest, zgodnie z opinią lekarską, "wolna od komórek rakowych" i cieszy się zakończeniem intensywnej terapii we Włoszech, powrotem do domu oraz pozytywnymi wynikami rozmaitych badań.

Fot. facebook.com/pomoc.dla.klaudii

Dziewczynka, którą wspieraliśmy wspólnie z Caritas Diecezji Płockiej w ramach akcji “Klaudia – Chcę żyć tak jak Ty!” była jedną z pierwszych bohaterek serwisu POMAGAM – zbiórka środków dla niej znalazła się wśród czterech akcji, które wystartowały wraz z inauguracją projektu, w Niedzielę Bożego Miłosierdzia, 12 kwietnia 2015 r.

Dzięki Waszej hojności, w tym między np. pracowników jednej z firm z branży samochodowej, którzy dokonali zbiórki na pikniku firmowym, udało się pokryć koszty 3 ostatnich miesięcy terapii przeciwciałami AntyGD2 w klinice w Genui.

Przez cały listopad Klaudia przechodziła badania kontrolne w jednym z łódzkich szpitali.

Wraz z Rodzicami Klaudii oraz Caritas Diecezji Płockiej pragniemy serdecznie podziękować Wszystkim, którzy wsparli Klaudię modlitewnie i finansowo! Wzruszające podziękowanie Rodziców zostało zamieszczone na facebookowym profilu > TUTAJ <. Właśnie w tym miejscu Sieci ( Pomoc dla Klaudii ) można śledzić aktualną sytuację Dziewczynki. Zapraszamy!

1920x1080_wesprzyj_pomagam3