Pani Elżbieta dziękuję!

Dla Pani Eli na podnośnik zbieraliśmy tutaj: http://pomagam.caritas.pl/pomozmy-elzbiecie-wrocic-do-rodziny/

Jestem siostrą Eli Kondratowicz, dla której dzięki Waszej pomocy udało się zebrać fundusze na zakup podnośnika. Hojność Darczyńców była tak wielka, że mogliśmy ponadto kupić nowy wózek wyposażony dodatkowo w stolik oraz opłacić serię zabiegów rehabilitacyjnych. Ela sama chciała napisać podziękowanie – dla niej to wielki wysiłek. Ćwiczyła kilka dni, aby napisać te trzy słowa, których fotografię dołączam. Na zdjęciach jest Ela przy wielkanocnym stole i Ela pisząca podziękowanie (właśnie na stoliczku przy wózku). Podnośnik sprawdza się zwłaszcza przy kąpieli. Po pierwszej “podróży”  do łazienki Ela powiedziała krótko: “Bajka! Jak w niebie!”
telefoto 194
Sama raczej nie uzbierałabym takiej kwoty. Do Waszej akcji zgłosiła mnie kochana Pani Ela Szreder z naszego parafialnego oddziału Caritas, za co jestem Jej niezmiernie wdzięczna.
Wszystkim za dar serca dziękuję i polecam w modlitwie – Joanna

telefoto 161-1