20160226_090828

„ Człowiek jest wielki nie przez to co posiada, lecz przez to kim jest,
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
Jan Paweł II

W imieniu Kuby i swoim chcemy serdecznie podziękować za okazaną bezinteresowną pomoc finansową i modlitwę za syna. Wiedząc, że tyle ludzi nas wspiera, walka o powrót do zdrowia syna staje się lżejsza. Gorące podziękowania dla organizacji jaką jest Caritas Polska, bez zaangażowania ludzi tam pracujących zbiórka pieniędzy na sprzęt do chodzenia dla Kuby nie byłaby możliwa. Nawet w najśmielszych snach nie przypuszczaliśmy, że w tak krótkim czasie uda się zebrać tak wielką sumę pieniędzy.
Pragniemy z całego serca podziękować wszystkim, którzy podtrzymują nas na duchu, wspierają, pocieszają i są z nami cały czas: rodzinie, przyjaciołom i tym których nie znamy, którzy bardzo często anonimowo wspierają nas modlitwą i pomocą finansową.
W tym momencie oczekujemy na dostarczenie wyczekiwanego sprzętu – chodzika NF WALKER. Mamy nadzieję, że już za dwa tygodnie będziemy mogli pokazać Państwu zdjęcia Kuby w chodziku. Na pewno pomoże on w dalszej rehabilitacji syna. Zapewniamy o naszej codziennej modlitwie za wszystkich, którzy nas wspierają.

Z wyrazami szacunku,
Iwona i Wiesław Łukasiewiczowie wraz z synem Jakubem